Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή, μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια που έλειψε εξαιτίας της γέννησης του γιου της, ξεκίνησε, έτσι, και επίσημα το tour της «Reborn tour» από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Με ένα εκρηκτικό σόου, όπως άλλωστε συνηθίζει, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε τους θεατές με μουσική και ενθουσιασμό. Η συναυλία ξεκίνησε με ένα σύντομο βίντεο και λίγο αργότερα με την ίδια να εμφανίζεται στη σκηνή υπό τον ήχο του «Εl Telephone». Η pop star επέλεξε να φοράει έναν γαλάζιο κορσέ, printed ψηλόμεσο κολάν και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

">

Συγκινήθηκε η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το κοινό στο κατάμεστο Κατράκειο και είπε δυο λόγια στους θαυμαστές της για το μεγάλο της comeback.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει, αλήθεια σας λέω. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ», είπε εμφανώς συγκινημένη η τραγουδίστρια.

H 36χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και όπως η ίδια τόνισε, είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να μη κλάψει όμως η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν της άφησαν άλλη επιλογή.