ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η «εκρηκτική» επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (βίντεο)

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα»

Η «εκρηκτική» επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (βίντεο)

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή, μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια που έλειψε εξαιτίας της γέννησης του γιου της, ξεκίνησε, έτσι, και επίσημα το tour της «Reborn tour» από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Με ένα εκρηκτικό σόου, όπως άλλωστε συνηθίζει, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε τους θεατές με μουσική και ενθουσιασμό. Η συναυλία ξεκίνησε με ένα σύντομο βίντεο και λίγο αργότερα με την ίδια να εμφανίζεται στη σκηνή υπό τον ήχο του «Εl Telephone». Η pop star επέλεξε να φοράει έναν γαλάζιο κορσέ, printed ψηλόμεσο κολάν και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Συγκινήθηκε η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το κοινό στο κατάμεστο Κατράκειο και είπε δυο λόγια στους θαυμαστές της για το μεγάλο της comeback.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει, αλήθεια σας λέω. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ», είπε εμφανώς συγκινημένη η τραγουδίστρια.

H 36χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και όπως η ίδια τόνισε, είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να μη κλάψει όμως η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν της άφησαν άλλη επιλογή.

Σημειώνεται ότι στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα στη μεγάλη της επιστροφή ήταν και οι αδερφές της, αλλά και στενοί συνεργάτες και φίλοι, οι οποίοι βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις για να την καμαρώσουν.

Μία από τις πιο συναισθηματικές στιγμές της συναυλίας ήταν όταν η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «Μπορεί» το οποίο είχε κυκλοφορήσει μαζί με τον αείμνηστο φίλο της, Madclip ο οποίος έφυγε πέρσι από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.