Στην πλατφόρμα του «Χ» δημοσιεύτηκαν πλάνα από τα γυρίσματα του κλιπ που θα παίξει στην σκηνή κατά την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision.

Σε αυτά φαίνεται η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της έτοιμοι να κινηματογραφήσουν τα γραφικά τους για τη ζωντανή εμφάνιση της.

Το βράδυ της Τρίτης, ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στους ημιτελικούς με τη χώρα μας να μην φαίνεται ιδιαίτερα ευνοημένη. Η εκπρόσωπός μας θα ανέβει στο stage του δεύτερου ημιτελικού, στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 9 Μαϊου, στην τρίτη θέση. Οι έχοντας γνώση από τον διαγωνισμό της Eurovision αναφέρουν ότι η εν λόγω θέση δεν θα μάς βοηθήσει ιδιαίτερα.

«Στους ημιτελικούς ο κόσμος δεν θα ψηφίζει εξαρχής. Θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις και μετά. Αυτό δεν θεωρείται καλός οιωνός για εμάς. Στατιστικά η τρίτη θέση είναι μια από τις χειρότερες θέσεις. Η Ελβετία αμέσως μετά λαμβάνει μια πολύ καλή θέση και η Ολλανδία που θεωρείται φαβορί είναι στην καλύτερη θέση. Σύμφωνα επίσης με στατιστικά στοιχεία, μόνο πέντε συμμετοχές έχουν καταφέρει να λάβουν πρόκριση από την τρίτη θέση των ημιτελικών», ανέφερε η δημοσιογράφος γνωστού σάιτ για τη Eurovision Στέλλα Γιαλέτζη στο «Πρωινό ΣουΣου».

">

«Η δεύτερη θέση, που παρά τρίχα γλιτώσαμε, είναι κυριολεκτικά ηλεκτρική καρέκλα, σπάνια προκρίνεται χώρα σε τελικό. Αντιθέτως η πρώτη θέση της Κύπρου είναι καλή. Με ενοχλεί που αμέσως μετά από μας έχουν βάλει άλλο ένα φαβορί, την Ελβετία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ίδια εκπομπή.

Την ίδια ώρα, τα στοιχήματα συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα. Το «Zari» και η Μαρίνα Σάττι έχουν «κολλήσει» στην 7η θέση ενώ Ελβετία και Ολλανδία (με τις οποίες διαγωνιζόμαστε στον ίδιο ημιτελικό) φιγουράρουν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.