Το ζήτημα της Μακεδονίας και των Σκοπίων απασχολεί κάθε μορφή της επικαιρότητας, ώστε να γίνει αντικείμενο συζήτησης στο Happy Day. Όχι απλά συζήτησης, αλλά αιτία για να λογοφέρουν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δήμος Βερύκιος. Ο μεν Φραγκολιάς ήταν αντίθετος με το όνομα, ο δε Βερύκιος υπέρ των ελιγμών της κυβέρνησης.

Δύο χρόνια μετά την περίφημη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες, όπου ο ALPHA δεν είχε πάρει και είχε ασκήσει δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς. Αυτό φαίνεται από τη στάση του διευθυντή του καναλιού, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά στον πανελίστα του Happy Day.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε τον υπουργό Κοτζιά και τον αποκάλεσε ανιστόρητο, ο Δήμος Βερύκιος ανέβασε γρήγορα τους τόνους και απευθύνθηκε στον Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου που επίσης έθετε ερωτήματα.

«Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει; Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε; Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Τι είναι αυτά που λες Κώστα; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό; Σήμερα η Ελλάδα γιορτάζει. Είμαστε στην πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων και σήμερα έγινε ένα βήμα μπροστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!