Τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει για το GNTM κι έχουμε φτάσει ήδη στην τελική τριάδα. Μάλιστα έγινε και η φωτογράφιση του τελικού.

Πλέον οι κοπέλες που τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, είναι τρεις. Αυτή που αποχώρησε τελευταία, ήταν η Εμμανουέλα Μάινα. Όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Το Πρωινό», σήμερα 22 Νοεμβρίου τα τρία κορίτσια που θα φθάσουν στον τελικό φωτογραφίζονται από τον Δημήτρη Σκουλό.

Υπενθυμίζεται ότι οι συντελεστές του GNTM 2 βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες με την τελική πεντάδα στο Μιλάνο για τον ημιτελικό και έχει ήδη γίνει γνωστό ποια είναι τα τρία κορίτσια που έχουν φτάσει στον τελικό.

Ποια είναι η τριάδα του GNTM 2

Στην τριάδα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό είναι η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Σύμφωνα λοιπόν με το «Πρωινό», σήμερα τα κορίτσια πόζαραν για την τελευταία φωτογραφία τους στο GNTM. Μάλιστα, η εκπομπή έδειξε και πλάνα από τους κριτές και την τριάδα να φθάνουν σε κεντρικό σημείο της Αθήνας για την τελευταία φωτογράφιση.

Η τριάδα του τελικού του GNTM 2. Από ασριστερά: Κάτια, Κέισι, Άννα-Μαρία

Όπως είπε ο Άρης Καβατζίκης, στον τελικό του GNTM οι τρεις φιναλίστ θα έχουν τρεις λήψεις η καθεμία από τον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!