Μέσα στην πανδημία του νέου κορωνοϊού συμβαίνουν κάποια δημιουργικά πράγματα και στη χώρα μας και ένα από αυτά είναι το πρώτο ελληνικό σίριαλ της καραντίνας.

Λέγεται «Eggloveισμένες», το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς (Singles, Μάνα X ουρανού κ.ά.) και συμμετέχουν οι Σίλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Θεοχάρη και Μαρία Κωνσταντάκη – η τελευταία αποκάλυψε στη δημόσια τηλεόραση όλες τις λεπτομέρειες.

Όπως είπε η Κωνσταντάκη, ο σεναριογράφος εμπνεύστηκε την ιδέα από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές συνεχίζουν να είναι δημιουργικοί και στην καραντίνα:

«Παίρνουν την κιθαρούλα τους, κάνουν ένα live, ανεβάζουν ένα story. Οπότε σκέφτηκε, γιατί να μην το κάνουν και οι ηθοποιοί;».

Έτσι, έγραψε ένα σενάριο με τέσσερις γυναίκες. Τα γυρίσματα γίνονται από το σπίτι: στην πραγματικότητα, είναι οι βιντεοκλήσεις αυτών των γυναικών. Η Κωνσταντάκη, όπως αποκάλυψε, θα κάνει την Ασημίνα, την υποχόνδρια, της σχολής «Θα πεθάνουμε όλοι»:

«Θα προδώσω ένα στοιχείο του χαρακτήρα μου: Ούτως ή άλλως και στο σπίτι μου στις βιντεοκλήσεις μιλάω με μάσκα».

Η ίδια είπε επίσης ότι ο Γιώργος έχει ένα μεγάλο ταλέντο:

«Μπορεί να βγάλει πολύ αβίαστα διαλόγους έξυπνους, με ενδιαφέρον, χωρίς απαραίτητα να έχει τα μέσα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε, η πρεμιέρα αναμένεται το Σάββατο, 4 Απριλίου και η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από YouTube και από τους λογαριασμούς των ηθοποιών στο Instagram.