Μάλλον δεν έπρεπε να δηλώσει συμμετοχή στο «MasterChef 4», αλλά στο «Greece Next top Model», η Μάρλεν. Όπως τόνισε το όνειρο της είναι να γίνει «plus size model».

Σήμερα, Δευτέρα, είναι η τρίτη μέρα του Silver Award και η ομάδα του κ. Κοντιζά καλείται να μαγειρέψει στην κουζίνα του MasterChef 4 με τρεις παίκτες να διεκδικούν το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, Μαρλέν, Διονύσης και Τζον παλεύουν για μια θέση στον τελικό του Silver Week, για να συμπληρωθεί η τριάδα μαζί με την Μαρία Μπέη και τον Δημήτρη Μπέλλο.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πέρασε από τους πάγκους των παικτών και αφού τους ρώτησε τι μαγειρεύουν, ρώτησε και τι θα κάνουν αν κερδίσουν τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Η Μαρλέν τότε απάντησε στον διάσημο σεφ πως θέλει να πάει να ζήσει στο Los Angeles που είναι η βιομηχανία των plus size models, μιας και θέλει να γίνει μοντέλο, όμως δεν θέλει να πάει στο Greece’s Next Top Model.

Ο κ. Κουτσόπουλος τη ρώτησε «γιατί όχι; Θα είσαι με τον κ. Σκουλό στο GNTM» με την παίκτρια να απαντάει: «δεν πάω γιατί δεν θα είστε εσείς!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!