Η… άστατη ζωή του Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, του διάσημου νάνου με τους εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον οδήγησαν σε σύλληψη.

Ο 20χρονος συνελήφθη στην πατρίδα του, το Νταγκεστάν της Ρωσίας, μετά από σειρά παραβιάσεων τόσο από τη μεριά του, όσο και από φίλους του, την ώρα που βρίσκονταν στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν, ο Χαζμπουλά γιόρταζε τον γάμο ενός φίλου του. Ωστόσο, το γλέντι ξεπέρασε τα όρια, όταν αυτός και οι φίλοι του εμπόδισαν την κυκλοφορία στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο

«Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων μορφών ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτοφανής επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό».

Δείτε βίντεο από το περιστατικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">