ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Ο νάνος που «τα βάζει» ακόμα και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (βίντεο)

Έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των θαυμαστών του

Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ: Ο νάνος που «τα βάζει» ακόμα και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (βίντεο)

Ένας 19χρονος Ρώσος με ύψος μόλις 99 εκατοστά και βάρος 16 κιλά έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του, τα βλέμματα των φαν του TikTok, απολαμβάνοντας τη μαγεία του να είσαι viral.

Ο νεαρός σταρ των κοινωνικών δικτύων έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των θαυμαστών του, δημοσιεύοντας κυρίως φάρσες και βίντεο που αφορούν στο MMA (Mixed Martial Arts – Μεικτές πολεμικές τέχνες).

Το πρόσωπό του δε, καταφέρνει να πρωταγωνιστεί σε πλήθος memes, σκορπίζοντας ένα πλατύ χαμόγελο σε όσους «σερφάρουν» στο διαδίκτυο.

Ο Χαζμπουλά Μαγκομέντοφ, τον οποίο οι φίλοι του φωνάζουν Χάζμπι, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νταγκεστάν της Ρωσίας. Δεν έμαθε αγγλικά και μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του COVID-19.

#038;embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2F&embeds_origin=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο στο Instagram και το TikTok και έτσι κατάφερε να κερδίσει σταδιακά τη δημοτικότητα και την αγάπη του κοινού των social media. Ο νεαρός σταρ έγινε viral στο TikTok στις αρχές του 2021 χάρη στα ξεκαρδιστικά βίντεο του ίδιου και του «αντιπάλου» του Αμπντού Ρόζικ, στα οποία… τσακώνονταν και προκαλούσαν ο ένας τον άλλο σε καυγά.

Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στους δύο νέους, που πάσχουν από την ίδια γενετική διαταραχή (Growth Hormone Deficiency ή αλλιώς νανισμός), θα πραγματοποιούνταν και ένας αγώνας MMA, ο οποίος ήταν να οργανωθεί από τον Τσετσένο μαχητή MMA, Ashab Tamaev.

Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να αναρωτηθούν το πότε ακριβώς θα γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας, με την ημερομηνία να βρίσκεται ακόμα στον «αέρα».

Με περισσότερους από 6 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και περισσότερες από 4,8 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok ο νεαρός έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό μεγάλων πρωταθλητών του MMA αποτελώντας και κεντρική φιγούρα του πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση δε του 19χρονου Ρώσου, που παραπέμπει σε αυτήν ενός μικρού παιδιού, οφείλεται στο γεγονός, πως έχει γεννηθεί με ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης (GHD), πάθηση που είναι γνωστή και ως νανισμός.

Ο Χασμπούλα με τα μεγάλα όνειρα, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sundae Conversation», ότι μεγαλύτερός του στόχος είναι να γίνει υπουργός Εσωτερικών στο Νταγκεστάν.

Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράσει και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη γάτα του, ενώ είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια, όταν μίλησε για την… περιφρόνηση που διατηρεί απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας χαρακτηρίστηκα: «Είμαι πιο διάσημος από αυτόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.