Ο πρώην υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος φιλοδοξεί να μετατρέψει το χωριό του τη Δημητσάνα σε διεθνές τουριστικό θέρετρο ανοίγοντας δικό του ξενοδοχείο…

Ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με τη Real News, πέτυχε πριν από λίγες ημέρες να εκμισθώσει για τα επόμενα 25 χρόνια, έναντι επένδυσης 1 εκατ. ευρώ, το δημοτικό ξενοδοχείο του χωριού. Τα τελευταία δύο χρόνια ο δήμος είχε προκηρύξει δύο δημοπρασίες για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου «Δημητσάνα» που διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, οι οποίες όμως είχαν κηρυχθεί άγονες.

Έπειτα από αυτό, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος, αποφασίστηκε η εκμίσθωση να γίνει με απευθείας ανάθεση, με όρους που θα καθόριζε το δημοτικό συμβούλιο και με έγγραφες προσφορές, τις οποίες θα εξέταζε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Γορτυνίας. Ο δήμος πέτυχε μίσθωμα 1.900 ευρώ.

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Γορτυνίας ενέκρινε την προσφορά του πρώην υπουργού, ο οποίος από την πλευρά του δεσμεύθηκε για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

«Αγαπώ το χωριό μου και είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του. Είναι ο τόπος καταγωγής μου και έχω υποχρέωση να προσφέρω. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη Δημητσάνα σε πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους τουρίστες υψηλού επιπέδου. Με τις γνωριμίες μου στους tour operators, ο στόχος μου γίνεται πιο προσιτός…» ανέφερε στους συγχωριανούς του, σύμφωνα με τη Real news, ο κ. Σπηλιωτόπουλος. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!