Νέες 6ετείς άδειες για τη διοργάνωση και διεξαγωγή αμοιβαίου στοιχήματος στην Πολωνία έλαβε η Totolotek, θυγατρική της Intralot  στην Πολωνία.

  Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση της εταιρείας, με τις νέες άδειες η Totolotek θα συνεχίσει να προσφέρει αμοιβαίο στοίχημα στη χώρα μέσω του δικτύου των 400 σημείων πώλησης που έχει αναπτύξει. 

  Η στρατηγική της Intralot μετά την εξαγορά της Totolotek το 2005 περιελάμβανε τη σταδιακή επέκταση του δικτύου πωλήσεων της Totolotek και τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με νέα συναρπαστικά παιχνίδια. Η Intralot θα συνεχίσει να ακολουθεί αυτήν τη στρατηγική με στόχο να διατηρήσει η Totolotek τον ηγετικό της ρόλο στην πολωνική αγορά αμοιβαίου στοιχήματος.

 Σχολιάζοντας τις νέες άδειες, ο κ. Φώτης Μαυρουδής, Managing Director Europe/North Africa Region του Ομίλου Intralot, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την έκδοση των νέων αδειών μας στην Πολωνία. Η μακρόχρονη παρουσία μας στη χώρα κατέστησε σήμερα την Totolotek τον κορυφαίο διοργανωτή στοιχήματος,  ο οποίος με μία γκάμα συναρπαστικών παιχνιδιών, εξασφάλισε και θα συνεχίσει να βελτιώνει στο μέλλον την ικανοποίηση των παικτών. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που θα επιτρέψει στην Totolotek να διατηρήσει την ηγέτιδα θέση στην ανταγωνιστική πολωνική αγορά.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr