Από τα 30άρια και την αστάθεια των επόμενων ημερών, στην κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και την κακοκαιρία της επόμενης εβδομάδας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού έως την Τρίτη και δίνει την τάση για τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του, η πτώση της θερμοκρασίας θα αγγίξει και τους 10 βαθμούς σε σχέση με τα σημερινά επίπεδα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στην ΕΡΤ σε περιοχές της νότιας και κεντρικής χώρας κατά τη διάρκεια της Παρασκευής θα αναπτυχθούν αρκετές συννεφιές οι οποίες θα δώσουν κάποιες μπόρες και καταιγίδες δυτικότερα της Πίνδου και στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου μεταξύ μεσημεριανών και απογευματινών ωρών.

Στην Αττική η μέρα θα ξεκινήσει με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά γρήγορα θα υπάρξει συννεφιά κατά τόπους και κατά διαστήματα αυξημένη η οποία από αργά τη νύχτα θα αραιώσει.

Οι άνεμοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 15 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις αρχές τις ημέρας με λίγες αραιές συννεφιές μετά το μεσημέρι στα ορεινά της περιφέρειας και στη νότια Χαλκιδική. Τις βραδινές ώρες υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα πέρασμα από τοπικές μπόρες μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 13 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">