Μια παράξενη φωτογραφία από τη Βρετανία απεικονίζει μια σκυλίτσα στο κάθισμα ενός λεωφορείου να ταξιδεύει προς άγνωστο προορισμό.

Η Olive, όπως ονομάστηκε από τον χαρακτήρα μιας τηλεοπτικής σειράς των σέβεντις με τίτλο On the Buses, ανέβηκε μόνη της στο λεωφορείο και σύμφωνα με την επιβάτη Gemma Burton, που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media, ταξίδεψε «ήσυχη» και «μελαγχολική. Μύριζε γύρω γύρω αναζητώντας κάποιον».

Οι συνεπιβάτες της την κράτησαν πάνω στο λεωφορείο, από φόβο μήπως κατεβαίνοντας της συμβεί κάποιο ατύχημα. Φτάνοντας στον σταθμό Bradford Interchange, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί οι ιδιοκτήτες της αλλά η δημοσίευση της ιστορίας της έχει προσελκύσει πολλές προτάσεις υιοθεσίας.

Το ευχάριστο της υπόθεσης, λοιπόν, είναι πως σύντομα η μελαγχολική και έξυπνη σκυλίτσα, αν δεν επιστρέψει στο σπίτι της, θα βρει ένα καινούριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ίσως η ιστορία της εξασφαλίσει αγάπη και στέγη και σε άλλα αδέσποτα ζώα, καθώς όπως σχολίασε η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου, «αν όλοι αυτοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον το εννοούν σοβαρά ότι θέλουν να προσφέρουν ένα καλό σπίτι, τότε θα έπρεπε να επισκεφτούν κάποιο καταφύγιο και να υιοθετήσουν έναν άλλο σκύλο».