Είναι γνωστό πως τα σκυλιά είναι αρκετά ευρηματικά και έξυπνα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ένα σκυλάκι το οποίο προσποιούμενο το παράλυτο ξεγέλασε τους περιστατικούς. «Κάποιες φορές τα ζώα είναι πολύ έξυπνα. Ξεκαρδίστηκα στα γέλια όταν είδα τη σκυλίτσα να το κάνει αυτό» δήλωσε ένας σεκιούριτι όταν συνειδητοποίησε το τι συνέβη.

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που μια πονηρή αδέσποτη σκυλίτσα παριστάνει ότι είναι ανάπηρη ξεγελώντας τους περαστικούς.

Ο σεκιούριτι Τζον-Τζον Πινέντα από τις Φιλιππίνες ένιωσε μεγάλη θλίψη όταν είδε ένα αδέσποτο σκυλάκι να σέρνει στο έδαφος τα πίσω πόδια του προσπαθώντας να περπατήσει μόνο με τα μπροστινά.

Η θλίψη του όμως αντικαταστάθηκε γρήγορα από ένα αυθόρμητο γέλιο όταν είδε πως η σκυλίτσα δεν ήταν στ’ αλήθεια παράλυτη.

Το πονηρό σκυλάκι εκεί που έσερνε τα ποδαράκια του πασχίζοντας να κινηθεί, ξαφνικά σηκώθηκε όρθιο κι άρχισε να βαδίζει κανονικά και με τα τέσσερα πόδια.

«Κάποιες φορές τα ζώα είναι πολύ έξυπνα. Ξεκαρδίστηκα στα γέλια όταν είδα τη σκυλίτσα να το κάνει αυτό» είπε ο Πινέντα χαρούμενος που το αδέσποτο σκυλάκι ήταν καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!