Την τελευταία του πνοή άφησε από καρκίνο στον πνεύμονα ο Ντάστιν Ντάιμοντ, που έγινε δημοφιλής και στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι».

Ο κατά κόσμον Ντάστιν Ντάιμοντ πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής από την άνιση και σύντομη αυτή «μάχη», βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, αλλά και όλους όσοι μεγάλωσαν μαζί του μέσω της σειράς που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της προβολής της (1989 – 1993).

Ο Ντάιμοντ ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα, μόλις τον Ιανουάριο, όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Εβραϊκής καταγωγής, έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό, ακόμα και στην Ελλάδα, ως «Samuel “Screech” Powers» στη σειρά «Saved by the Bell». Παράλληλα, ήταν και μουσικός, έχοντας φτιάξει τη δική του μπάντα, τους «Salty The Pocketknife».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η θρυλική σειρά των 90s «Πριν Χτυπήσει Το Κουδούνι» έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1989, ωστόσο επανήλθε 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, χωρίς όμως τον Ντάστιν Ντάιμοντ.