Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στα μετωπικά διόδια Αφιδνών με στόχο την εκτέλεση ερευνητικών εργασιών.

Ειδικότερα, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 17:00, θα πραγματοποιηθεί εναλλάξ αποκλεισμός δυο κεντρικών λωρίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αντίστοιχα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας και από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός έξι λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

Τέλος, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας και από τις 21:00 έως τις 06:00 της επομένης θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός έξι λωρίδων κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.