Οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν άβολα στα ταξίδια καθώς η αεροπορική πτήση είναι ιδιαίτερη αγχωτική. Όμως για την Beth η τελευταία της πτήση ήταν ό,τι καλύτερο της συνέβη ποτέ!

Η νεαρή επιβάτης είχε κλείσει εισιτήριο από το Rochester της Νέας Υόρκης στην Ουάσινγκτον, ένα ταξίδι που γίνεται μόλις σε μία ώρα. Σύμφωνα με αυτήν, η πτήση της ακυρώθηκε και καθώς πλησίασε στον χώρο αναμονής για να πάρει την επόμενη που ήταν σε οκτώ ώρες, παρατήρησε κάτι παράξενο.

Η αίθουσα ήταν άδεια και κανείς δεν μιλούσε για καθυστέρηση ή ακύρωση πτήσης. Συνήθως όταν οι πτήσεις ακυρώνονται, επικρατεί πανικός ενώ οι περισσότεροι επιβάτες παίρνουν τηλέφωνο τους δικούς τους ανθρώπους για να τους ενημερώσουν για αυτό το αναπάντεχο συμβάν.

">

Όταν λοιπόν συνειδητοποίησε ότι ήταν μόνη της, σκέφτηκε ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να πάει σε έναν πάγκο ενημέρωσης και να καταλάβει τι έχει συμβεί. Αυτό που συνέβη στην Beth γίνεται εξαιρετικά σπάνια…

Η νεαρή συνειδητοποίησε ότι μία υπάλληλος του αεροδρομίου είχε κάνει ένα απίστευτο λάθος. Η υπάλληλος έκλεισε εισιτήριο στη νεαρή που προορίζεται αποκλειστικά για το πλήρωμα, δηλαδή πιλότους και αεροσυνοδούς που πρέπει να ταξιδέψουν για λόγους επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι, η Beth απόλαυσε ένα αεροπλάνο για την πάρτη της!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, δεν ήταν εντελώς μόνη της, αφού ταξίδευε μαζί με μία αεροσυνοδό και άλλους δύο πιλότους.