ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Διευθύντρια ΔΟΥ στη Χαλκίδα: «Με τη ζωή που κάνεις θα μας κάψεις»

Η «αμαρτωλή» χλιδή των εφοριακών

Διευθύντρια ΔΟΥ στη Χαλκίδα: «Με τη ζωή που κάνεις θα μας κάψεις»

Ξεπερνά κάθε όριο θράσους η ζωή που έκαναν μέλη της σπείρας εφοριακών στη Χαλκίδα, ζώντας μέσα στην απόλυτη χλιδή, με τα χρήματα που αποσπούσαν εκβιάζοντας επιχειρηματίες και ιδιώτες.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο του Open, θέμα συζήτησης αποτελούσε η πολυτελής ζωής των μελών της ΔΟΥ που συμμετείχαν στη σπείρα, με τον υποδιευθυντή να έχει στο σπίτι του πολυτελή πισίνα, και να απολαμβάνει ακριβά ταξίδια στο εξωτερικό, με τα χρήματα από τις «μίζες».

Ενδεικτική της υπερβολής που πρόδιδε τη δράση τους, είναι συνομιλία που φέρεται να έχουν οι αρχές στην κατοχή τους, μεταξύ της διευθύντριας και του προαναφερθέντος, στην οποία του λέει «Πρόσεξε, γιατί με τη ζωή που κάνεις, θα μας κάψεις, θα μας πάρουν χαμπάρι».

Οι συνομιλίες της σπείρας στη Χαλκίδα

Καταδικαστικές και οι συνομιλίες μεταξύ των μελών της σπείρας που περιέχει η σχετική δικογραφία, στην οποία φέρεται να «ζυγίζουν» τους λογαριασμούς των θυμάτων τους για την πιο προσοδοφόρα λεία.

Χαρακτηριστική είναι συνομιλία μεταξύ προϊσταμένης και ενός λογιστή στο «άντρο» της ΔΟΥ, όπου μοιράζονται στοιχεία λογαριασμού ενός ανώνυμου άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προϊσταμένη: Ο…έχει στην τράπεζα 75.000 ευρώ, ανοίξαμε τους λογαριασμούς.
Λογιστής: Πόσα έχει;
Προϊσταμένη: 75.
Λογιστής: Α, έχει λεφτουδάκια.
Προϊσταμένη: Έχει λεφτουδάκια.
Λογιστής: Και 600 που θα πάρει;
Προϊσταμένη: Ναι, έχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.