Με μια οργισμένη εξώδικη δήλωση απαντά ο καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας σε δημοσιεύματα στα οποία αποκαλείται ως «κρατικά χρηματοδοτούμενος αντιεμβολιαστής».

Ο Δ.Κούβελας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Διατηρώ το επιστημονικό δικαίωμα να έχω τις όποιες επιφυλάξεις μου επιβάλλουν οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου. Διατηρώ το δικαίωμα με βάσει αυτές, να δημοσιοποιώ όταν καλούμαι με βάσει τη συνείδησή μου, τις θέσεις αυτές».

Να υπενθυμίσουμε πως ο καθηγητής Δ.Κούβελας δέχθηκε επίθεση από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και από την ίδια την Α.Πελώνη, μετά από συνέντευξη του στην οποία είχε αναφέρει τα εξής:

«Δεν πρέπει να χωρίσουμε τους πολίτες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο, γιατί ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει και να μεταδώσει. Γιατί να κυκλοφορεί αυτός ελεύθερα; Με ποια λογική;».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κύκλος του Δ.Κούβελα στο pronews.gr ο καθηγητής θα κινηθεί νομικά κατά και άλλων ΜΜΕ, ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοιες αγωγές και από άλλους καθηγητές που εναντιώνονται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!