«Καμπανάκι» σήμανε στο σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου, λόγω του θανάτου του 58χρονου άνδρα στις Σέρρες, ο οποίος ξεψύχησε δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Η είδηση που «θάφτηκε» επί μια ολόκληρη ημέρα απ’ όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έκανε επιτέλους την εμφάνιση της, έχοντας όμως βέβαια μια σημαντική διευκρίνηση, ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ ο θάνατος του άνδρα δεν δείχνει να οφείλεται στο εμβόλιο.

Να σημειώσουμε εδώ ότι κανείς δεν είπε ότι οφείλεται στο εμβόλιο, όμως όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές θα πρέπει να συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα και να εξεταστεί εάν όντως οφείλεται ή όχι στο εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο άτυχος άνδρας από τις Σέρρες ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του.

Όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση, ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε επίσης ότι οι πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ έλεγαν ότι ο άνδρας δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα, παρά μόνο είχε παραπάνω κιλά. Η ΕΡΤ ξαφνικά αποκάλυψε ότι ο άνδρας είχε και χρόνια καρδιακά προβλήματα.