ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Νέα έρευνα: Ποιος ο ρόλος του στοματικού διαλύματος στον κορωνοϊό;

Νέα έρευνα: Ποιος ο ρόλος του στοματικού διαλύματος στον κορωνοϊό;

Ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, υποστηρίζουν πως πρέπει να εξεταστεί εκτενώς κατά πόσο τα κοινά στοματικά διαλύματα μπορούν να εξουδετερώνουν τον νέο κορωνοϊό.

Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι τα διαλύματα αυτά έχουν την ιδιότητα να προξενούν βλάβη στα λιπίδια που βρίσκονται στην επιφάνεια άλλων ιών, στην ουσία καθιστώντας τους ανενεργούς.

Η επικεφαλής συντάκτρια της σχετικής μελέτης καθηγήτρια Βάλερι Ο’Ντόνελ από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ανοσίας Συστημάτων στο ουαλικό πανεπιστήμιο είπε ότι πρόκειται για μία γραμμή έρευνας που έχει παραμεληθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε ότι ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κατά πόσο τα υπάρχοντα στοματικά διαλύματα μπορούν να χρησιμεύσουν κατά του νέου κορωνοϊού, αλλά πρόσθεσε ότι τα αρχικά συμπεράσματα καθιστούν επιτακτική ανάγκη την περαιτέρω έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.