Το βίντεο της Alina Kneepkens δείχνει τη διαδικασία παρασκευής γλυκών ζελέ. Συγκεκριμένα, δείχνει την απογύμνωση του δέρματος χοίρων, τεμαχισμό και βρασμού των οστών για να δημιουργηθεί ζελατίνη.

Η ζελατίνη είναι μία άγευστη ουσία που γίνεται από παρατεταμένο βρασμό του δέρματος, των χόνδρων και των οστών από ζώα, συχνά χοίρους ή αγελάδες.

Χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σε αγαπημένα μας γλυκά, ορισμένες βιταμίνες, marshmallows, τυριά, γιαούρτια, σούπες, ζελέ και σάλτσες σαλάτας, για να σταθεροποιηθεί και να πυκνώσει τα συστατικά.

Η προβολή του βίντεο ακολουθεί αντίστροφη πορεία, από τη στιγμή που μια γυναίκα τρώει ένα ζελεδάκι μέχρι το γουρούνι που σκοτώνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!