Η αλήθεια είναι πως η μυρωδιά μετά από τηγάνισμα δεν αντέχεται, καθώς αποτελεί μία από τις πιο έντονες και ενοχλητικές, πολλές φορές, αισθήσεις. Και το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, όταν το σαλόνι και η κουζίνα είναι ενιαίος χώρος.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό μυστικό το οποίο μπορείτε να εφαρμόζετε μετά από κάθε τηγάνισμα για καθαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι. Ποιο είναι αυτό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, βάλτε σε ένα μικρό κατσαρολάκι αρκετό νερό και δύο ξυλάκια κανέλας. Αφήστε το να βράσει για αρκετά λεπτά και το σπίτι θα μοσχομυρίσει έχοντας εξαφανίσει όλες τις μυρωδιές.