ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μυστηριώδης λάμψη στην Ανατολική Ρωσία: Εκρηξη πυραύλου ή μετεωρίτης; (βίντεο)

Μυστηριώδης λάμψη στην Ανατολική Ρωσία: Εκρηξη πυραύλου ή μετεωρίτης; (βίντεο)

Το μυστηριώδες λαμπερό φως που έκανε τη νύχτα μέρα στη Ρωσία προκάλεσε φόβους ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής χτύπησαν τη Βόρεια Κορέα.

Η έκρηξη φωτός στη Ρωσία, που συνοδευόταν και από δόνηση του εδάφους, αποδόθηκε ακόμα και σε UFO ή σε μετεωρίτη που εξερράγη στην ατμόσφαιρα.

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε και έγινε αισθητό σε χιλιάδες μίλια της Ρωσίας. Ωστόσο έγινε ιδιαίτερα εμφανές στις περιοχές Bashkortostan, Udmurtia και Tatarstan.

Ρώσοι αξιωματούχοι και επιστήμονες αρνήθηκαν ότι υπήρξε ρωσική δοκιμή πυραύλων ή οτιδήποτε διαστημικό που διαλύθηκε στη γη.

Τα βίντεο δείχνουν πως για λίγα λεπτά ο σκοτεινός νυχτερινός ουρανός φωτίστηκε σαν να ήταν μέρα. «Φώτισε τον νυχτερινό ουρανό από τη μια πλευρά στην άλλη, κάνοντάς τον να φαίνεται πιο φωτεινός από τη μέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το είδαμε ενώ οδηγούσαμε. Υπήρξε δόνηση και ήχος έκρηξης στον ουρανό. Ήταν εντυπωσιακό» δήλωσε ο Artyom Russkikh που ήταν μάρτυρας του μυστήριου συμβάντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.