ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αναστολή αεροπορικών συνδέσεων Ιρακινού Κουρδιστάν από Τουρκία, Λίβανος, Αίγυπτος και Ιορδανία

Αναστολή αεροπορικών συνδέσεων Ιρακινού Κουρδιστάν από Τουρκία, Λίβανος, Αίγυπτος και Ιορδανία

Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας, του Λιβάνου, της Αιγύπτου και της Ιορδανίας ανακοίνωσαν ότι θα αναστείλουν από την Παρασκευή τις πτήσεις από και προς τις πόλεις Αρμπίλ και Σουλεϊμανίγια του Ιρακινού Κουρδιστάν, έπειτα από σχετικό αίτημα των αρχών της Βαγδάτης.

Ο πρωθυπουργός Αμπάντι στο τελεσίγραφό του προς την Περιφερειακή Κυβέρνηση του Κουρδιστάν για την ακύρωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία, ζήτησε να παραδοθεί στην Βαγδάτη εντός τριών ημερών ο έλεγχος των συνόρων και αεροδρομίων. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησε τις κουρδιστές αρχές ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με απαγόρευση των απ’ ευθείας διεθνών πτήσεων προς τα αεροδρόμια του Ιρακινού Κουρδιστάν.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αρμόδιας εκλογικής επιτροπής, το 92,73% των ψηφοφόρων των Κούρδων του Ιράκ ψήφισαν υπέρ της ίδρυσης ενός ανεξάρτητου κράτους.

Στην αυτόνομη περιοχή του Κουρδιστάν, λειτουργούν δύο αεροδρόμια: ένα στην Αρμπίλ και άλλο ένα στη Σουλεϊμανίγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.