ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο βουλευτή του ουκρανικού κοινοβουλίου- Ένας νεκρός!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βομβιστική επίθεση σε αυτοκίνητο βουλευτή του ουκρανικού κοινοβουλίου- Ένας νεκρός!

Βομβιστική επίθεση στην Ουκρανία και συγκεκριμένα σε όχημα ενός μέλος του ουκρανικού κοινοβουλίου!

Η βομβιστική επίθεση πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο του Κιέβου, με συνέπεια ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και άλλα τέσσερα να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα θύματα είναι τόσο ο βουλευτής, όσο και ο οδηγός του. Στόχος της βομβιστικής ενέργειας ήταν ο Ιγκόρ Μόσιτσουκ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από θραύσματα γυαλιών. Νεκρός είναι ένας από τους άνδρες της ομάδας φύλαξης του βουλευτή.

«Συνολικά τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της έκρηξης. Δυστυχώς, ένας από αυτούς δεν μπορούσε να διασωθεί. Πέθανε καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο, υποκύπτοντας στα τραύματά του. Ο άνδρας είναι περίπου 30 ετών και η ταυτότητά του επιβεβαιώνεται», έγραψε ο σύμβουλος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Ζόριαν Σκίριακ, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως ενημέρωσε το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών, η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Ουκρανού βουλευτή σημειώθηκε μόλις το όχημα βγήκε από ένα τούνελ.


Δείτε βίντεο από το σημείο της έκρηξης και την έρευνα της αστυνομίας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.