ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βόμβα» από τον μυστικές υπηρεσίες της Ν. Κορέας: «Η Πιονγιάνγκ μπορεί να αναπτύξει φέτος ICBM ικανό να πλήξει τις ΗΠΑ!»

«Βόμβα» από τον μυστικές υπηρεσίες της Ν. Κορέας: «Η Πιονγιάνγκ μπορεί να αναπτύξει φέτος ICBM ικανό να πλήξει τις ΗΠΑ!»

Η υπηρεσία μυστικών πληροφοριών της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα ότι η Βόρεια Κορέα είναι σε θέση να αναπτύξει φέτος έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο ICBM, ικανό να πλήξει τις ηπειρωτικές ΗΠΑ, τονίζοντας ότι παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Δεν έχει εντοπιστεί καμιά ένδειξη επικείμενης πυρηνικής δοκιμής, παρότι οι εγκαταστάσεις πυρηνικών δοκιμών στο Punggye-ri δείχνουν έτοιμες για μια ακόμη δοκιμή «ανά πάσα στιγμή», δήλωσαν βουλευτές στην υπηρεσία των μυστικών πληροφοριών κατά τη διάρκεια ενημέρωσης που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η Βόρεια Κορέα συνεχίζει να εξελίσσει το πυρηνικό και το πυραυλικό πρόγραμμά της αψηφώντας την παγκόσμια καταδίκη.

Επίσης ενισχύει τους ελέγχους στις πληροφορίες που φθάνουν και βγαίνουν από τη χώρα καθώς είναι αντιμέτωπη με τις διεθνείς κυρώσεις, δήλωσαν οι βουλευτές μετά την ενημέρωση που έκαναν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.