ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Δένδιας από Καστελόριζο: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας» (φώτο)

Eπισκέφθηκε στον Λιμένα της Μεγίστης την Πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης», συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ.Χούπη

Ν.Δένδιας από Καστελόριζο: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας» (φώτο)

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, έστειλε το δικό του μήνυμα από το Καστελόριζο όπου βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Νίκος Δένδιας, αφού ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη», εξέφρασε τη χαρά του που επισκέφθηκε στον Λιμένα της Μεγίστης την Πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης», συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ.Χούπη.

«Ευχήθηκα στον Κυβερνήτη Πλωτάρχη Δ.Αγγελή και στο πλήρωμα χρόνια πολλά για το Πάσχα και τους ευχαρίστησα από καρδιάς για την υπηρεσία τους στην Πατρίδα» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Νίκος Δένδιας ανέβασε φωτογραφίες με «τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη, τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Εμ. Θεοδώρου και τους φρουρούς του Αιγαίου, τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, στο ακριτικό Καστελόριζο».

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι σήμερα, τη μεγαλύτερη εορτή της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης, τη γιορτή της Ανάστασης του Θεανθρώπου, στο Καστελόριζο.

Επισκέφθηκα μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δ. Χούπη το ΤΠΚ «Κρυσταλλίδης». Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε τη ΔΑΝ Μεγίστης για να ανταλλάξουμε ευχές με τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται μία από τις πιο κρίσιμες περιοχές για την Πατρίδα μας, το ευρύτερο συγκρότημα του Καστελορίζου, τα όρια προς ανατολάς της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής επικράτειας.

Θα ήθελα να διατυπώσω εκ μέρους της Κυβέρνησης της χώρας, αλλά νομίζω και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, την περηφάνια μας για το έργο που επιτελείται εδώ και τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της Πατρίδας μας» επισημαίνει σε δήλωσή του ο Νίκος Δένδιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.