ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε πολεμική ετοιμότητα οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία – Ν.Τραμπ: «Άσσαντ και Ρωσία θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»

Σε πολεμική ετοιμότητα οι ρωσικές δυνάμεις στην Συρία – Ν.Τραμπ: «Άσσαντ και Ρωσία θα πληρώσουν βαρύ τίμημα»

Σε πλήρη πολεμικό συναγερμό βρίσκεται όλη η συριακή και η ρωσική Αεράμυνα στη Συρία, όπως μεταδίδεται από ανεξάρτητες πηγές, καθώς τα «τύμπανα του πολέμου» κτυπούν για ακόμη μια φορά στη Μέση Ανατολή.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει θέσει όλες τις συστοιχίες των αντιαεροπορικών και αντιπλοϊκών βλημάτων σε πλήρη συναγερμό έπειτα από τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου ότι «ο Άσσαντ η Ρωσία και το Ιράν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για αυτές τις επιθέσεις».

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε ευθέως πριν απο λίγο τη Ρωσία και τον Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς και το Ιράν για τη στήριξή τους στον Σύριο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως «το κτήνος Άσαντ».

Η Ρωσία από την πλευρά της μέσω του στρατηγού Yuri Yevtushenko του συριακού κέντρου συμφιλίωσης αρνήθηκε για ακόμη μια φορά τις κατηγορίες για την επίθεση με τα χημικά στην πόλη Ντούμα της ανατομικής Γούτα ενώ έχει ήδη προειδοποιήσει για «θανατηφόρα» απάντηση στην όποια περίπτωση συριακές ή ρωσικές δυνάμεις δεχθούν επίθεση στη Συρία.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ρωσικά τεθωρακισμένα και ΤΟΜΑ/ΤΟΜΠ και άλλα βαρέα οχήματα απομακρύνονται από βάσεις του συριακού Στρατού όπου φιλοξενούνταν, ενόψει αμερικανικού κτυπήματος.

https://twitter.com/Russ_Warrior/status/982986104830922753

https://twitter.com/WaelAlRussi/status/982977378220740609

Την ίδια ώρα τα δύο πρώτα λεωφορεία εισήλθαν στην Ντούμα προκειμένου να απομακρύνουν τους ισλαμιστές αντάρτες της Jaysh al-Islam μετά από συμφωνια με την συριακή κυβέρνηση και το… «κτήνος» Άσσαντ.

https://twitter.com/uunionnews/status/982981876150423552

“Αυτή η επιχείρηση προβοκάτσιας με την χημική επίθεση στη Συρία την ημέρα του Ορθόδοξου Πάσχα δεν είναι σύμπτωση. Οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης και οι διάφορες ελίτ θέλουν απεγνωσμένα ένα πόλεμο με τη Ρωσία”. @Russ_Warrior

Σύμβουλος Τραμπ: «Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τη Συρία»

«Δεν θα απέκλεια κανένα ενδεχόμενο», δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα Εσωτερικής Ασφαλείας και Αντιτρομοκρατίας Τόμας Μπόσερτ σε συνέντευξη στην εκπομπή “This Week” του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εξετάζουμε την επίθεση σε αυτό το σημείο», είπε και πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες από το συμβάν είναι «φρικτές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.