ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλεθρος ξανά στη Λωρίδα της Γάζας – Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών

Όλεθρος ξανά στη Λωρίδα της Γάζας – Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά Ισραηλινών

Απώλειες δύο ακόμη Παλαιστινίων καταγράφηκαν σήμερα στη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίοι έπεσαν νεκροί από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών κοντά στα σύνορα των δύο χωρών. Η ανακοίνωση εκδόθηκε τόσο από τον ισραηλινό στρατό όσο και από το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν προς την κατεύθυνση τριών «υπόπτων» που επιχειρούσαν να καταστρέψουν τον φράχτη ασφαλείας και να εισέλθουν στο ισραηλινό έδαφος από τα νότια της Λωρίδας της Γάζας και δύο από αυτούς έπεσαν νεκροί, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο στρατός. Το υπουργείο Υγείας στη Γάζα έκανε και εκείνο λόγο για δύο νεκρούς, ενώ αρχικά μιλούσε για έναν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.