Αυτό που έγινε στο First Date του Star πρέπει να διδάσκεται στην Κοινωνιολογία...

300 εκατ. $ από τις ΗΠΑ για τον εξοπλισμό 65.000 ανταρτών στη Συρία!

300 εκατ. $ από τις ΗΠΑ για τον εξοπλισμό 65.000 ανταρτών στη Συρία!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το αμερικανικό Πεντάγωνο «αναζητά» περί τα 300 εκατ. $ προκειμένου να εξοπλίσει τους ενόπλους του YPG/SDF των κουρδικών οργανώσεων δηλαδή που μάχονται στην Συρία κατά των τουρκικών δυνάμεων.

Το ποσό αυτό ισοδυναμεί με τον εξοπλισμό 65.000 περίπου ανταρτών και προβλέπεται εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων να κατευθυνθεί όλο στους Κούρδους αντάρτες.

Αυτό παρά τις διαβεβαιώσεις των ΗΠΑ προς την Τουρκία ότι θα σταματήσουν να εξοπλίζουν το YPG κάτι που εάν τελικά υλοποιηθεί θα φέρει νέα τριβή στις σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.