ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βόρεια Κορέα απειλεί να ακυρώσει τη συνάντηση κορυφής με τις ΗΠΑ – Διέκοψε τις συνομιλίες με τη Ν.Κορέα!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Βόρεια Κορέα απειλεί να ακυρώσει τη συνάντηση κορυφής με τις ΗΠΑ – Διέκοψε τις συνομιλίες με τη Ν.Κορέα!

Ξαφνική επιδείνωση του κλίματος στην Κορεάτικη Χερσόνησο. Ενώ όλοι ήλπιζαν ότι η κατάσταση όδευε προς ομαλοποίηση η Βόρεια Κορέα απείλησε πριν λίγο ότι ότι θα ακυρώσει τη συνάντηση στις 12 Ιουνίου μεταξύ του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν και του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εξαιτίας στρατιωτικών ασκήσεων με την επωνυμία Max Thunder των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως έγινε γνωστό η Πιονγιάνγκ χαρακτήρισε τις κοινές αμερικανο-κορεατικές στρατιωτικές ασκήσεις ως «πρόκληση» απειλώντας με ακύρωση της συνόδου κορυφής που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

Ταυτόχρονα ανακοίνωσε το πάγωμα των συνομιλιών από τις 16 Μαΐου με τη Νότια Κορέα.

https://twitter.com/SputnikInt/status/996462504904679425

https://twitter.com/EndGameShowWW3/status/996456310953664513

Παράλληλα η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις απευθείας συνομιλίες με τη Νότια Κορέα

https://twitter.com/SputnikInt/status/996460905595572224

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.