ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλός γερουσιαστής προειδοποιούσε για τα δομικά προβλήματα της γέφυρας στη Γένοβα από το 2016

Ιταλός γερουσιαστής προειδοποιούσε για τα δομικά προβλήματα της γέφυρας στη Γένοβα από το 2016

Με έγγραφό του προς το υπουργείο Μεταφορών, Ιταλός γερουσιαστής είχε ήδη επισημάνει τα δομικά προβλήματα της γέφυρας που κατέρρευσε στη Γένοβα, από τον Απρίλιο του 2016.

Ήδη από το 2016 φαίνεται να ήταν ενημερωμένο το υπουργείο Μεταφορών της Ιταλίας για τα δομικά προβλήματα της γέφυρας που κατέρρευσε σήμερα Δευτέρα, παρασύροντας στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Ο γερουσιαστής της Λιγούριας Μαουρίτσιο Ρόσι, είχε καταθέσει σχετική αναφορά στις 26 Απριλίου του 2016. Σύμφωνα με το έγγραφο γινόταν σαφής αναφορά στο ότι «η γέφυρα είναι αντικείμενο ανησυχίας για μια ενδεχόμενη κατάρρευση».

Η αναφορά τόνιζε ότι θα πρέπει να γίνουν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης της γέφυρας.

«Εάν μια νέα οδική στρατηγική για την πρωτεύουσα της Λιγούριας δεν ετοιμαστεί αμέσως, τότε υπάρχει κίνδυνος ολοκληρωτικής ή μερικής διακοπής της κυκλοφορίας στη γέφυρα Μοράντι, να οδηγήσει σε κατάρρευση ολόκληρου του οδικού δικτύου της Γένοβας», αναφέρει η έκθεση του γερουσιαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.