ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θορυβημένος ο τουρκικός Τύπος από το «Μολών Λαβέ» του Π.Καμμένου – Τι απάντησε η τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση

Θορυβημένος ο τουρκικός Τύπος από το «Μολών Λαβέ» του Π.Καμμένου – Τι απάντησε η τουρκική αξιωματική αντιπολίτευση

Θορύβησε τον τουρκικό Τύπο το «Μολών Λαβέ» που είπε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος απατώντας στις δηλώσεις του ηγέτη του κόμματος CHP, της τουρκικής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.ο οποίος είχε ζητήσει από τον Τούρκο πρόεδρο να πάρει η Τουρκία πίσω 18 νησιά που της ανήκουν και που έχει «καταλάβει» η Ελλάδα.

Τα δημοσιεύματα των εφημερίδων αναφέρονται στις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας τονίζοντας το γεγονός της την κριτική που ασκεί ο Έλληνας υπουργός στην συνολική πολίτικη της Τουρκίας αλλά και στις τοποθετήσεις του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύατα:

«Δεν κατοικούμε σε γειτονιά αγγέλων. Ο μεγαλοϊδεατισμός, ο εθνικισμός, ο αναθεωρητισμός και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός που επικρατεί στη γειτονιά μας, δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε», είπε ο κ. Καμμένος που αναφέρθηκε στη συνέχεια στις πρόσφατες τοποθετήσεις κορυφαίων πολιτειακών παραγόντων της Τουρκίας.

«Ακούμε για επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης, για 150.000 «ομογενείς» στη Δυτική Θράκη, αμοιβαίες υποχωρήσεις για ομαλοποίηση των σχέσεών μας.

Ακούσαμε για τις περιουσίες των Ελλήνων στην Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και την Τένεδο, ότι πουλήθηκαν δήθεν οικειοθελώς σε Τούρκους πολίτες.

Επίσης είδαμε εθνικιστές να προσεύχονται στην Αγία Σοφία, ενώ ο Τούρκος αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έκανε λόγο πάλι για 18 νησιά που έχουν καταληφθεί από την Ελλάδα. Φαίνεται ότι, στην καλύτερη περίπτωση ο εν λόγω πολιτικός αγνοεί τις προβλέψεις του Διεθνούς Δικαίου και των Συνθηκών. Στη χειρότερη, αμφισβητεί την Ελληνική, διεθνώς κατοχυρωμένη, κυριαρχία και διεκδικεί εδάφη μας».

Και ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: «Η απάντησή μας αγαπητοί εθνοφύλακες είναι ‘Μολών Λαβέ’. Έτσι έχουμε μάθει εμείς οι Έλληνες. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία μας».

Απάντηση από το πρόεδρο της ΚΟ του CHP

O Ενγκίν Αλτάι-πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του CHP δήλωσε:

“Ο Πάνος Καμμένος πρέπει να μάθει, του ανταπαντάμε με την φράση που είχε πει ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο κατοχής της Κωνσταντινούπολης πως ¨Όπως ήρθαν θα φύγουν¨.

https://twitter.com/cumhuriyetgzt/status/943117923136212992

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/yeniakit/status/943111028447023105

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.