ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρωσία αποφασισμένη να τελειώνει με τους αντάρτες στη Συρία: Η RuAF ξεκίνησε ξανά μαζικούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

Η Ρωσία αποφασισμένη να τελειώνει με τους αντάρτες στη Συρία: Η RuAF ξεκίνησε ξανά μαζικούς βομβαρδισμούς (βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είναι αποφασισμένος τώρα περισσότερο από ποτέ να τελειώνει μια καλή με τους ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία. Αυτό τουλάχιστον αφήνεται να εννοηθεί από ρωσικά ΜΜΕ τα οποία υπογραμμίζουν το γεγονός ότι η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε πάλι πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία μετά από μια μικρή ανάπαυλα.

Έτσι η RuAF επανέλαβε τις αποστολές της κατά στόχων της ISIS μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και της Βρετανίας και της Γαλλίας στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης του συριακού Στρατού για την εκκαθάριση θυλάκων των ισλαμιστών ανταρτών νότια από τη Δαμασκό.

Έτσι παράλληλα με την προέλαση του συριακού Στρατού στα προάστια Tadamon και Al-Yarmouk ρωσικά Su-25 προχώρησαν σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς των περιοχών που κατέχουν οι ισλαμιστές αντάρτες όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

Βίντεο απο τις επιχειρήσεις του συριακού Στρατού στο έδαφος:

Την ίδια ώρα σε άλλο μέτωπο στην ανατολική Qalamoun – οι αντάρτες παρέδωσαν πολεμικό υλικό που κατείχαν στον συριακό Στρατό το οποίο αποτελείται από δεκάδες άρματα μάχης.

Στο μεταξύ η Ρωσία ενισχύει και τις ναυτικές της δυνάμεις στη Μεσόγειο., καθώς στέλνει μια φρεγάτα κλάσης Krivak την 868 Pytilvyy Krivak και ένα αντιτορπιλικό κλάσης Smetlivyy (Kashin 870) μαζί με δυο πυρηνοκίνητα επιθετικά υποβρύχια ένα κλάσης Akula και ένα κλάσης Yasen. Τα ρωσικά σκάφη είναι εξοπλισμένα με το βλήμα επιφανείας-επιφανείας SS-N-25 (Kh-35U).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Brasco_Aad/status/987671641911189504

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.