Συγκρούσεις αναρχικών με αστυνομικούς στον Πειραιά: Πέτρες και βόμβες μολότοφ- Δύο οι τραυματίες (φωτό, βίντεο)

Συγκρούσεις αναρχικών με αστυνομικούς στον Πειραιά: Πέτρες και βόμβες μολότοφ- Δύο οι τραυματίες (φωτό, βίντεο)

Επεισόδια σημειώθηκαν στην πορεία για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Με επεισόδια αμαυρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Αυτή την στιγμή, η εστία της έντασης βρίσκεται περιμετρικά του χώρου, όπου διεξάγεται η συναυλία, στο Καστράκι, απέναντι από την πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.

Πεδίο μάχης θυμίζει, ωστόσο και το κέντρο της Δραπετσώνας, όπου υπάρχουν και δύο τραυματίες. Πρόκειται για κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τα επεισόδια έπεσαν θύματα επίθεσης από τους κουκουλοφόρους.

Ο νέος γύρος έντασης ξεκίνησε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Αγίου Δημητρίου, όταν νεαροί με κουκούλες αφού είδαν μια διμοιρία αστυνομικών έριξαν προς αυτούς πέτρες και βόμβες μολοτοφ οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση βομβών κρότου λάμψης και υποχώρησαν προς στα στενά.

Νωρίτερα, μάδα από το μπλοκ των Αναρχικών της πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς και αυτοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Στη συνέχεια, οι κουκουλοφόροι έσπασαν τζαμαρίες στο κτίριο στο ληξιαρχείο του Δήμου Κερατσινίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.