ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

112 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν σε Λήμνο και Χίο – Συνελήφθησαν δύο διακινητές

112 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν σε Λήμνο και Χίο – Συνελήφθησαν δύο διακινητές

Συνεχίζονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στη χώρα μας, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο το λιμενικό και η FRONTEX εντόπισαν σκάφη ανοιχτά της Λήμνου και της Χίου, που μετέφεραν συνολικά 112 αλλοδαπούς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ναυαγοσωστικό του λιμενικού που έκανε περιπολία βορειοδυτικά της Λήμνου εντόπισε ύποπτο ταχύπλοο. Στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι 41 παράνομοι μετανάστες ήταν κρυμμένοι στην καμπίνα του σκάφους. Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί του Σαββάτου, σκάφος της FRONTEX, που έκανε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης Χίου λέμβο με 71 πρόσφυγες. Επειτα από την περισυλλογή τους, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.