ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διδυμότειχο: Θύμα ληστείας 21χρονος παράνομος μετανάστης Αφγανός – Το κατήγγειλε και συνελήφθη

Διδυμότειχο: Θύμα ληστείας 21χρονος παράνομος μετανάστης Αφγανός – Το κατήγγειλε και συνελήφθη

Ένας 21χρονος νεαρός από το Αφγανιστάν έπεσε θύμα ληστείας στην περιοχή του Διδυμοτείχου, ο οποίος αφού κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές το περιστατικό, στη συνέχεια συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο 21χρονος, ο οποίος εισήλθε στη χώρα από τη γείτονα Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, κινείτο πεζός σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου, όταν τον προσέγγισαν τέσσερις νεαροί ρομά, ηλικίας 20, 21 και 24 ετών, οι οποίοι με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και το κινητό τηλέφωνό του.

Παρά το γεγονός της παράνομης εισόδου του ο 21χρονος κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα, άμεσα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις εκ των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε είναι αδέρφια, ενώ οι δύο έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ ο 21χρονος Αφγανός συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.