ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλεξανδρούπολη: Σοροί 2 παράνομων μεταναστών σε κτίριο εγκαταλελειμμένου χωριού

Αλεξανδρούπολη: Σοροί 2 παράνομων μεταναστών σε κτίριο εγκαταλελειμμένου χωριού

Οι σοροί δύο ατόμων, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, βρέθηκαν σε κτίριο μέσα στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα έως τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, άνδρα και γυναίκα μεταξύ 35 και 40 ετών, ο θάνατος των οποίων προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Εντός του κτιρίου που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου δύο-τρεις φορές τον χρόνο, υπήρχαν ίχνη συμπλοκής, ενώ δεν βρέθηκαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των δύο ατόμων.

Η νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.