Λέσβος: Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους παράνομους μετανάστες

Λέσβος: Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ για τους παράνομους μετανάστες

Η αύξηση των ροών από παράνομους μετανάστες στα ελληνικά νησιά έχει φέρει ανησυχία και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέφρασε φόβους για τις συνθήκες διαβίωσης των παράνομων μεταναστών στη Λέσβο, καθώς και τη διαχείριση των ιατρικών προβλημάτων τους.

Το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι σε ετοιμότητα και επισημαίνει πως ήδη βρίσκεται στη Λέσβο, κλιμάκιο του Οργανισμού συνοδευόμενο από τον αντιπρόεδρο, Άγη Τερζίδη, για να συμβάλει στο συντονισμό των Δομών Πρώτης Φιλοξενίας 375 προσφύγων – μεταναστών, εκ των οποίων τα 100 είναι παιδιά, που έχουν καταφθάσει τις τελευταίες ώρες στο νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα σήμερα είχε έρθει στη δημοσιότητα ρεπορτάζ των New York Times με γλαφυρές περιγραφές από τη διαβίωση των προσφύγων στη Λέσβο, που βρέθηκαν «κολλημένοι» στο νησί του Αιγαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.