ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκάφη του ΛΣ μετέφεραν στις ελληνικές ακτές 93 παράνομους μετανάστες

Σκάφη του ΛΣ μετέφεραν στις ελληνικές ακτές 93 παράνομους μετανάστες

Στον εντοπισμό σαράντα οκτώ (48) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή “ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ” ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο η οποία είχε εισέλθει παράνομα στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Με τον εντοπισμό της λέμβου το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. και χωρίς χρονοτριβή προέβη στην περισυλλογή των ανωτέρω, και στη μεταφορά τους στο λιμένα Μυτιλήνης.

Επίσης, στον εντοπισμό και στη μεταφορά στις ελληνικές ακτές σαράντα πέντε (45) αλλοδαπών προέβη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.

Ειδικότερα, το ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή περιοχή “ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ” ν. Λέσβου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο η οποία είχε εισέλθει παρανόμως στα Εθνικά Χωρικά Ύδατα με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Το πλήρωμα του σκάφους προέβη στην περισυλλογή των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αμέσως στο λιμένα Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθη ο 29χρονος χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.

Όλοι οι ανωτέρω θα μεταφερθούν εν ευθέτω χρόνο στην ενδοχώρα για μόνιμη παραμονή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.