ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Απόπειρα εξαγωγής κλεμμένου Ι.Χ. στους Κήπους Έβρου- Η 2η μέσα σε 24 ώρες

Απόπειρα εξαγωγής κλεμμένου Ι.Χ. στους Κήπους Έβρου- Η 2η μέσα σε 24 ώρες

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο σταμάτησαν μια απόπειρα εξαγωγής κλεμμένου πολυτελούς οχήματος προς την Τουρκία από δυο αλλοδαπούς.

Ο 49χρονος Τούρκος και η 33χρονη Γερμανίδα έφτασαν το πρωί της Κυριακής στα σύνορα με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όχημα ήταν καταχωρημένο ως υπεξαιρεθέν από τις αρχές της Γερμανίας. Έτσι, κατασχέθηκε, όπως και 3.700 ευρώ που είχαν πάνω τους οι δράστες οι οποίοι συνελήφθησαν. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για υπεξαίρεση και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, είχε συλληφθεί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων ένας 51χρονος Βρετανός που και αυτός είχε προσπαθήσει να περάσει στην Τουρκία οδηγώντας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας Ουκρανίας, αλλά η άδεια κυκλοφορίας που έδειξε αποδείχθηκε είναι πλαστή, ενώ το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και κατασχέθηκε, όπως και 310 λίρες Αγγλίας και 1.850 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.