ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Α.Λατινοπούλου: «Ειλικρινά καταλαβαίνετε σε τι οργουελικό κόσμο ζούμε;» (βίντεο)

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, σχολίασε τον κίνδυνο ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη

Α.Λατινοπούλου: «Ειλικρινά καταλαβαίνετε σε τι οργουελικό κόσμο ζούμε;» (βίντεο)

Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με ανάρτησή της στα social media, το βράδυ του Σαββάτου (1/6), σχολίασε τον κίνδυνο ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη και διερωτάται «ειλικρινά καταλαβαίνετε σε τι οργουελικό κόσμο ζούμε;».

Η ανάρτησή της:

«Χτες ένας πολιτικός της Γερμανίας μιλούσε για τον κίνδυνο της ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη και πως αυτό θα πρέπει να σταματήσει αν θέλει η Ευρώπη και η χώρα του να έχει μέλλον.

Τότε ένας (ακόμα) ακραίος νεαρός φανατικός ισλαμιστής του επιτέθηκε και τον έσφαξε με το μαχαίρι που κρατούσε φυσικά υπερασπιζόμενος τον Αλλάχ και το κοράνι.

Πώς όμως μεταφέρθηκε αυτή η είδηση σε ΟΛΑ τα συστημικά κανάλια;

Εδώ είναι το εξωφρενικό.

Μετέδωσαν πως ακροδεξιός πολιτικός (λες και έχει σημασία η ιδεολογία του) μαχαιρώθηκε από νεαρό άντρα! Ξεχνώντας φυσικά να πουν πως επρόκειτο για φανατικό ισλαμιστή για να μην… στοχοποιηθούν λέει οι ισλαμιστές!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.