ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι ληστές με τα μαύρα επί το έργον στην Ανατολική Αττική (βίντεο)

Οι ληστές με τα μαύρα επί το έργον στην Ανατολική Αττική (βίντεο)

Μεγάλο χρηματικό ποσό απέσπασε δίδυμο ληστών από τα ΕΛΤΑ Καπανδριτίου τη Δευτέρα(16/04), η οποία δρα συγκεκριμένα στην Ανατολική Αττική. Ένα βίντεο, που ήρθε στη δημοσιότητα, μας παρουσιάζει το δίδυμο επί το έργον.

Στο βίντεο που εξασφάλισε ο Alpha, θα δείτε πώς οι δυο δράστες, λήστεψαν τα ΕΛΤΑ στο Καπανδρίτι, το πρωί της Δευτέρας. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ληστεία διήρκεσε μερικά λεπτά και κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Ο ένας από τους δράστες πήγε στην ταμία, άρπαξε 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Πρόκειται για το ίδιο δίδυμο που το πρωί της Τρίτης εισέβαλε στο Ταχυδρομείο των Αγίων Θεοδώρων. Λίγες μέρες νωρίτερα είχαν ληστέψει στον Ωρωπό ένα σούπερ μάρκετ και ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

Οι δράστες φορούν πάντα μαύρα και απειλούν με όπλο τα θύματά τους.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του Ωρωπού, το δίδυμο των ληστών φαίνεται να γνωρίζει καλά την περιοχή, ενώ εκτιμάται ότι παρακολουθούν τα υποψήφια θύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=FYupgX7OuyU

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.