ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Ιερώνυμος αποθαρρύνει τις αποδοκιμασίες μέσα στους Ιερούς Ναούς: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε»

Παγερή τήρηση αποστάσεων από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Ιερώνυμος αποθαρρύνει τις αποδοκιμασίες μέσα στους Ιερούς Ναούς: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε»

Στην τήρηση απόστασης μεταξύ Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σήμερα στην Ακολουθία των Αγίων Παθών, στη Μητρόπολη Αθηνών, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου.

«Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε», ήταν η απάντηση του Ιερωνύμου στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ προσερχόταν στη Μητρόπολη, ενώ ευχήθηκε «Καλή Ανάσταση».

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στην Ιερά Μητρόπολη για πρώτη φορά από τη λειτουργία για τη νέα χρονιά, ενώ την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρισκόταν στον Καναδά.

Είχε ξεκινήσει το «πάγωμα» των σχέσεων των δύο πλευρών, όταν ο Ιερώνυμος ενημερώθηκε στις 8 Ιανουαρίου για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν την επίσκεψη στο Δήλεσι, ο Αρχιεπίσκοπος ξεκαθάρισε τη στάση του, αδειάζοντας όσους αντιδρούν με βίαιο τρόπο μέσα στους ναούς, ενώ τοποθετήθηκε κατηγορηματικά ενάντια στην προτροπή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, να μην γίνουν δεκτοί στις Εκκλησίες υπουργοί και βουλευτές που ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.