ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επιστροφή με σπορ έκδοση για το θρυλικό Toyota Starlet

To Toyota Starlet είναι έτοιμο να επιστρέψει στην αγορά με μια έκδοση έκπληξη

Επιστροφή με σπορ έκδοση για το θρυλικό Toyota Starlet

Τον τελευταίο καιρό, το πρότζεκτ Toyota Starlet είχε επανέλθει για τα καλά στις συζητήσεις γύρω από τον ιαπωνικό κολοσσό. Τα προ δύο εβδομάδων σενάρια μιλούσαν για μια ηλεκτρική παραλλαγή του εμβληματικού μοντέλου.

Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, το Toyota Starlet θα επιστρέψει με θερμικούς κινητήρες, με την επιμέλεια της Gazoo Racing! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν από τα ιαπωνικά Μέσα Ενημέρωσης, οι μηχανικοί του τμήματος επιδόσεων της Toyota θέλουν να διατηρήσουν χαμηλά το βάρους του Starlet, διατηρώντας τον σπιρτόζικο χαρακτήρα της τελευταίας γενιάς. Για αυτό και η στόχευσή τους είναι να μην ξεπερνά τα 1.000 kg.

Προκειμένου να βελτιωθούν ακόμα περισσότερα τα οδηγικά χαρακτηριστικά του GR Starlet, αναμένουμε μία μικρή αύξηση των εξωτερικών του διαστάσεων, φτάνοντας τα 3,85 m. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι τροχοί, τα φρένα αλλά και το επιμέρους body kit του αυτοκινήτου θα συνηγορούν υπέρ του διασκεδαστικού χαρακτήρα του μοντέλου.

Κάτω από το καπό του προσθιοκίνητου (σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέρη της οικογένειας) Toyota GR Starlet πιθανότατα θα βρίσκεται ένας 3κύλινδρος 1.300αρης κινητήρας, ικανός για 150 ίππους. Ουσιαστικά, μιλάμε για μια σμίκρυνση του 3κύλινδρου 1.600αρη που πρωτοείδαμε στο GR Yaris.

Ως προς το κιβώτιο ταχυτήτων, ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του δύο επιλογές. Είτε το κλασικό 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο είτε το νέο αυτόματο κιβώτιο οχτώ σχέσεων. Η τελευταία επιλογή, φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια που θέλουν την Toyota να προορίζει το Starlet για συμμετοχή σε αγώνες WRC, της κατηγορίας Rally 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως οι αναμενόμενες τιμές του Toyota Starlet στην ιαπωνική αγορά δεν θα ξεπερνούν τις €15.000, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η παρουσία του στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου καθίσταται από δύσκολη έως απίθανη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.