ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε κανάλι βρέθηκε ο 43χρονος που αγνοούνταν από τη Βέροια

Οι έρευνες το τελευταίο διάστημα είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας καθώς εκεί είχε εντοπιστεί το κινητό του τηλέφωνο

Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε κανάλι βρέθηκε ο 43χρονος που αγνοούνταν από τη Βέροια

Νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε ο 43χρονος Νικόλαος Καραπουρναλίδης που είχε εξαφανιστεί από τις 18 Απριλίου στη Βέροια.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η σορός του άνδρα εντοπίστηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ενώ για την ανάσυρσή της χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Η εξαφάνιση του 43χρονου εξελίχθηκε σε θρίλερ με τη μητέρα του από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής του να μην είναι αισιόδοξη για την θετική έκβαση των ερευνών.

Οι έρευνες το τελευταίο διάστημα είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας καθώς εκεί είχε εντοπιστεί το κινητό του τηλέφωνο.

Για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την τραγική εξέλιξη, τη σορό του 43χρονου εντόπισε αγρότης.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Η αναζήτηση του Καραπουναρλίδη Νικολάου, 43 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα, 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.