ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καστοριά: Συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών – Έκρυβε ναρκωτικά σε ρεζερβουάρ καυσίμων! (φωτό,βίντεο)

Καστοριά: Συνελήφθη ζευγάρι Αλβανών – Έκρυβε ναρκωτικά σε ρεζερβουάρ καυσίμων! (φωτό,βίντεο)

Στην αστυνομία Καστοριάς οδηγήθηκαν σήμερα (21/04) το πρωί δύο Αλβανοί υπήκοοι από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών για διακίνηση ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος με συνοδηγό την 37χρονη, βρέθηκαν εντός ειδικά διαμορφωμένων κρυπτών στο ρεζερβουάρ των καυσίμων υγραερίων και στη θύρα του χώρου αποσκευών τριάντα πέντε (35) πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα ένα (31) κιλών και εννιακοσίων σαράντα τεσσάρων (944) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 31 κιλά και 944 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • χρηματικά ποσά -2.900- ευρώ και -20.000- LEK,
  • 3 κινητά τηλέφωνα και
  • 2 κάρτες SIM.

Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.