ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κτηνωδία ληστή απέναντι σε 94χρονη με κινητικά προβλήματα – Τη γρονθοκόπησε άγρια και την έκλεψε

Κτηνωδία ληστή απέναντι σε 94χρονη με κινητικά προβλήματα – Τη γρονθοκόπησε άγρια και την έκλεψε

Έναν εφιάλτη έζησε μια 94χρονη με κινητικά προβλήματα στην Άνω Γλυφάδα μέσα στο ίδιο της το σπίτι από την εισβολή ληστή. Ο δράστης μπήκε στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην οδό Ήβης, γκρεμίζοντας την πόρτα.

Αφού την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο της πήρε 350 ευρώ σε μετρητά και κάποια χρυσαφικά και την εγκατέλειψε άγρια χτυπημένη και ημιλιπόθυμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11:30 χθες το βράδυ. Η 94χρονη που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο της και ετοιμαζόταν να κοιμηθεί.

Κάποια στιγμή ακούει έναν δυνατό ήχο να έρχεται από το σαλόνι. Με μεγάλη δυσκολία σηκώνεται και αντικρίζει έναν άνδρα με ακάλυπτο πρόσωπο ο οποίος αφού είχε εισβάλλει σπάζοντας την πόρτα, της είπε μιλώντας ελληνικά να του δώσει χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν καλά – καλά προλάβει να αντιδράσει, ο ληστής ορμάει πάνω της και αρχίζει να την ξυλοκοπεί άγρια. Με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα, έριξε την 94χρονη στο πάτωμα και της ζητούσε να του δώσει τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε. Την χτυπούσε μέχρι που η γυναίκα λιποθύμησε. Στη συνέχεια, έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμα της οδού Ήβης και αφού πήρε 350 ευρώ που είχε η ηλικιωμένη και κάποια χρυσαφικά την εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.