ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στο Άκτιο – Επιχείρησαν να φύγουν στο εξωτερικό με κλεμμένα διαβατήρια

Σύλληψη δύο αλλοδαπών στο Άκτιο – Επιχείρησαν να φύγουν στο εξωτερικό με κλεμμένα διαβατήρια

Με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να αποδράσουν για το εξωτερικό μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου μία 36χρονη από το Κονγκό και ένας 38χρονος από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα περιστατικά, που ήταν διαφορετικά, συνέβησαν χθες, όταν αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά έγγραφα που τους επέδειξαν ήταν κλεμμένα.

Σε βάρος των αλλοδαπών, που συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα.

Ειδικότερα, οι δυο αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το Άκτιο, με δύο πτήσεις που είχαν ως προορισμό την Ολλανδία και την Γερμανία, αντίστοιχα, επιδεικνύοντας στους αστυνομικούς κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαβατήριο Νότιας Κορέας και δελτίο ταυτότητας Γαλλίας, τα οποία ήταν κλεμμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.